Tag

Corotop Gwardia Opole

Porażka w Opolu na zakończenie sezonu

W sobotę, 11 maja Grupa Azoty Unia Tarnów rozegrała swój ostatni mecz w fazie play-out ORLEN Superligi w tym sezonie. Gracze pod wodzą trenera Janasa walczyli o zwycięstwo w Opolu z miejscową COROTOP Gwardią. Do przerwy wynik okazał się być korzystny dla gospodarzy, podobnie jak końcówka, gdyż Gwardziści pokonali w ostatecznym rozrachunku Unię 34:30.

ZAPOWIEDŹ: Po raz ostatni w sezonie na wyjeździe z Gwardią!

W sobotę, 11 maja Grupa Azoty Unia Tarnów w ramach grupy spadkowej ORLEN Superligi powalczy o ostanie wyjazdowe spotkanie w tym sezonie. Rywalem “Jaskółek” będzie COROTOP Gwardia Opole.

Grupa Azoty Unia Tarnów na trzecim stopniu podium w Silesia Handball Cup!

W dniach 19-20 stycznia 2024 roku odbył się Silesia Handball Cup - Turniej o Puchar Prezesa Górnika Zabrze, stanowiący doskonałą okazję do rywalizacji i sprawdzenia formy przed nadchodzącym powrotem do rozgrywek ORLEN Superligi.

16. SERIA: GRUPA AZOTY UNIA TARNÓW – COROTOP GWARDIA OPOLE [GALERIA]

13.12.2023 TARNOW UL. TRAUGUTTA ( POLAND ) PILKA RECZNA ( HANDBALL ) ORLEN SUPERLIGA MEZCZYZN SEZON 2023/2024 LIGA POLSKA ( SUPERLEAGUE MEN’S POLISH LEAGUE ) MECZ GRUPA AZOTY UNIA TARNOW – COROTOP GWARDIA OPOLE ( GAME ) NZ LUKASZ KUCHARZYK WIKTOR KAWKA FOTO MICHAL STANCZYK / CYFRASPORT 13.12.2023 TARNOW UL. TRAUGUTTA ( POLAND ) PILKA...

ZAPOWIEDŹ: Unia podejmie Gwardię Opole

W środę, 13 grudnia 16. odsłona zmagań ORLEN Superligi. Zawodnicy ponownie zawitają do Areny “Jaskółka” Tarnów. Tym razem Grupa Azoty Unia Tarnów rozegra pojedynek z drużyną Corotop Gwardii Opole.