Tag

Industria Kielce

18. SERIA: GRUPA AZOTY UNIA TARNÓW – INDUSTRIA KIELCE [GALERIA ZDJĘĆ]

03.02.2024 TARNOW UL. TRAUGUTTA ( POLAND ) PILKA RECZNA ( HANDBALL ) ORLEN SUPERLIGA MEZCZYZN SEZON 2023/2024 LIGA POLSKA ( SUPERLEAGUE MEN’S POLISH LEAGUE ) MECZ GRUPA AZOTY UNIA TARNOW – INDUSTRIA KIELCE ( GAME ) NZ PATRYK MALECKI SYLWETKA FOTO MICHAL STANCZYK / CYFRASPORT 03.02.2024 TARNOW UL. TRAUGUTTA ( POLAND ) PILKA RECZNA (...

Pokaz siły kielczan w starciu z Grupą Azoty Unią Tarnów!

W sobotę, 3 lutego w ramach 18. serii ORLEN Superligi Grupa Azoty Unia Tarnów podejmowała na własnym parkiecie aktualnych Mistrzów Polski - Industrię Kielce. Kibice zgromadzeni w Arenie “Jaskółka” Tarnów byli świadkami jednostronnego widowiska. Od początku spotkania zawodnicy pod wodzą Talanta Dujshebaeva nie pozwolili odskoczyć swoim przeciwnikom i pewnie zwyciężyli 26:39.

Wyzwanie na boisku: Tarnów vs. Kielce – starcie z prawdziwym gigantem!

Po przerwie związanej z Mistrzostwami Europy, Grupa Azoty Unia Tarnów wraca do gry, gotowa stawić czoła drużynie aktualnych Mistrzów Polski – Industrii Kielce. Spotkanie 18. serii ORLEN Superligi odbędzie się w najbliższą sobotę, 3 lutego.

W Kielcach bez niespodzianki. Wysoka porażka „Jaskółek”.

Różnicą aż 21 bramek Grupa Azoty Unia Tarnów w 5. serii rozgrywek ORLEN Superligi przegrała swoje wyjazdowe spotkanie z Industrią Kielce. Mecz był festiwalem błędów drużyny przyjezdnej, z których skutecznie korzystali Mistrzowie Polski.

UNIA RUSZA DO KIELC. CZAS NA STARCIE Z MISTRZAMI POLSKI!

Już w najbliższą sobotę, 16 września w ramach 5. serii ORLEN Superligi Grupa Azoty Unia Tarnów rozegra wyjazdowe spotkanie z Industrią Kielce. Mecz będzie jednym z trudniejszych dla tarnowian w całym sezonie rozgrywkowym. Podopieczni Talanta Dujszebajewa sieją postrach nie tylko w polskiej Superlidze, ale także na arenie międzynarodowej.