Tag

#odprawa

#ODPRAWA przed domowym meczem z Górnikiem Zabrze: Łukasz Kużdeba

Zapraszamy do obejrzenia przedmeczowej #ODPRAWY z udziałem Łukasza Kużdeby!

#Odprawa przed wyjazdowym meczem z Sandra SPA Pogonią Szczecin: Dawid Ciochoń

Zapraszamy do obejrzenia przedmeczowej #odprawy z udziałem Dawida Ciochonia. Jak w drużynie wygląda rywalizacja na pozycji bramkarza? Czy zawodnicy pragną rewanżu za poprzedni mecz z drużyną Sandra SPA Pogoń Szczecin? Odpowiedź na te oraz inne pytania znajdziecie w naszym materiale!

#ODPRAWA przed półfinałem PGNiG Pucharu Polski: Casper Liljestrand

Zapraszamy do obejrzenia przedmeczowej #odprawy z udziałem Caspra Liljestranda! Czy Casper po obronie decydującego rzutu karnego w poprzedniej rundzie czuje się bohaterem i uważa że udział Grupy Azoty SPR Tarnów w półfinale rozgrywek to jego zasługa? Jakie znaczenie dla całej drużyny na Puchar Polski? Odpowiedzi znajdziecie w naszym materiale!

#ODPRAWA przed wyjazdowym meczem z Orlen Wisłą Płock: Ajdin Zahirović

Zapraszamy do obejrzenia przedmeczowej #odprawy z udziałem Ajdina Zahirovića. Jak Ajdin czuje się w zespole? Czy czuje się podekscytowany faktem, że tym rozegra mecz przeciwko tak renomowanej drużynie, jaką jest Orlen Wisła Płock? Odpowiedź w naszym materiale!

#ODPRAWA przed domowym meczem z SPR Stal Mielec – Jakub Kowalik

Zapraszamy Was do obejrzenia przedmeczowej #ODPRAWY z udziałem Jakuba Kowalika! – Czy mecz z SPR Stal Mielec wzbudza w naszych zawodnikach szczególne emocje? – Kto rządzi w piłce ręcznej na południu Polski? Odpowiedź na te oraz inne pytania znajdziecie w naszym materiale!