Ruszyła sprzedaż karnetów na sezon 20222/2023!

Grupa Azoty Unia Tarnów za pośrednictwem serwisu Eventim uruchamia sprzedaż karnetów na zbliżający się sezon. Do 14 sierpnia obowiązywać będzie przedsprzedaż, w której będzie można zakupić karnet w promocyjnej cenie!

Już wkrótce kolejne okazje do naszych wspólnych spotkań w Arenie Jaskółka! Sezon 2022/2023 zbliża się wielkimi krokami, a jeszcze wcześniej Grupa Azoty Unia Tarnów rozegra szereg meczów kontrolnych. Nie możemy doczekać się, aż hala ponownie wypełni się kibicami, którzy całym sercem dopingować będą nasz zespół. Dlaczego warto zostać posiadaczem karnetu?

• Karnet upoważnia do wstępu na wszystkie domowe mecze Grupy Azoty Unii Tarnów w ramach rozgrywek PGNiG Superligi, PGNiG Pucharu Polski, a także wszystkie sparingi z udziałem publiczności
  • Posiadając karnet, mają Państwo gwarancję pierwszeństwa wejścia na mecze drużyny, w przypadku ograniczenia liczby miejsc na trybunach

Do 14 sierpnia potrwa przedsprzedaż, w której bilety zakupić będzie można w następujących cenach:

karnet normalny – 150 zł
karnet ulgowy – 100 zł
karnet VIP – 900 zł

Ceny od 15 do 28 sierpnia:

karnet normalny – 240 zł
karnet ulgowy – 180 zł
karnet VIP – 1000 zł

Po 28 sierpnia sprzedaż karnetów zostanie zakończona.

Wysyłka karnetów rozpocznie się 16 sierpnia.

Karnet ulgowy przeznaczony jest dla dzieci i młodzieży szkolnej, studentów, emerytów i rencistów – za okazaniem ważnej legitymacji

Przypominamy, że karnety można zakupić WYŁĄCZNIE w serwisie Eventim: https://www.unia-tarnow.pl/bilety-online/
Regulamin sprzedaży karnetów znajdą Państwo tutaj: REGULAMIN