Podziękowania dla wieloletniego partnera technicznego

Grupa Azoty SPR Tarnów po 4 latach współpracy żegna się z marką Cuna.

Historia współpracy Grupy Azoty SPR Tarnów z polską marką Cuna sięga jeszcze czasów I Ligi. Umowę z Cuną klub podpisał w 2018 roku. Współpraca obejmowała projekt i produkcję strojów meczowych i treningowych, a także odzieży dla zawodników i trenerów oraz koszulek kibica.
Przez 4 lata udało się wspólnie z marką zorganizować wiele ciekawych projektów, a stroje naszych zawodników w każdym sezonie wyróżniały się świetnym designem oraz wysoką jakością. Ostatnim wspólnym i jednocześnie najbardziej wyjątkowym projektem było przygotowanie okolicznościowych koszulek na finał PGNiG Pucharu Polski, który był historycznym osiągnięciem klubu.
Cieszymy się także z indywidualnych współprac, które Cuna podjęła z dwójką naszych zawodników – Jakubem Kowalikiem i Shuichim Yoshidą. Mamy nadzieję, że zostanie ona podtrzymana i przyczyni się do wzrostu sprzedaży oraz dalszego rozwoju marki.
Składamy serdeczne podziękowania zarówno całej firmie, jak i każdemu jej pracownikowi z osobna za owocną współpracę, za zaangażowanie w rozwój naszego klubu oraz zawsze profesjonalną obsługę. Jesteśmy wdzięczni za okazane wsparcie, realizacje wyjątkowych projektów oraz za to, że przez lata wspólnie mogliśmy budować wizerunek zarówno marki, jak i klubu.