Kolejna współpraca Grupy Azoty SPR Tarnów

Do grona Partnerów klubu w ramach programu Małopolska Sport&Business dołączyła tarnowska firma Ambigram.

Ambigram to profesjonalna firma reklamowa wykonująca nadruki na odzieży oraz znakowanie na innych produktach reklamowych. Do wykonywania nadruków oraz znakowań firma stosuje szereg metod, a usługi wykonywane są profesjonalnie, z należytą starannością oraz zaangażowaniem. To, co dodatkowo cechuje przedsiębiorstwo to przyjazna obsługa, fachowe podejście i korzystne ceny. Poza wykonaniem, Ambigram oferuje również projekt i wizualizację zamówienia.
Grupa Azoty SPR Tarnów oraz firma Ambigram podjęły współpracę w ramach programu Małopolska Sport&Business w zakresie nadruków na odzieży oraz gadżetach klubowych na nadchodzący sezon.
Cieszymy się, że jako klub mamy przyjemność współpracy z profesjonalnymi i godnymi zaufania przedsiębiorstwami z naszego regionu. Wierzymy, że nasza współpraca okaże się długoterminowa i przyniesie szereg korzyści dla obu stron.

Zachęcamy także do zapoznania się z ofertą firmy Ambigram na stronie internetowej http://www.reklamatarnow.pl/. Warto także polubić fanpage na Facebooku naszego partnera, na którym znaleźć można zarówno ofertę, jak i zyskać możliwość na zdobycie atrakcyjnych gadżetów na lato.