Komunikat dotyczący biletów na mecz z Chrobrym Głogów

Drodzy Kibice – bardzo cieszymy się, że nareszcie mamy możliwość gościć Was w halach sportowych i dostarczać Wam rozrywki oraz sportowych emocji, ponieważ to właśnie Wy nadajecie sens temu, co robimy na co dzień.  Jednocześnie, ze względu na przekształcenie Areny Jaskółka na masowy punkt szczepień, aktualnie swoje mecze rozgrywamy w hali sportowej PWSZ, której pojemność jest mocno ograniczona i, mimo szczerych chęci, na sobotnie spotkanie nie możemy zaprosić Wszystkich zainteresowanych.

Informujemy, że podczas ostatniego meczu ligowego w tym sezonie PGNiG Superligi 05.06.2021r. z drużyną Chrobry Głogów pierwszeństwo wejścia na wydarzenie mają posiadacze ważnych karnetów. Ze względu na to, że jest to grupa dość liczna, nie planujemy uruchomienia sprzedaży dodatkowych wejściówek na mecz. Posiadacze karnetów poza możliwością pojawienia się w hali mogą także, tak jak do tej pory, obejrzeć mecz za darmo w serwisie Emocje.TV.