Informacje o meczu SPR Tarnów – KSSPR Końskie

Po wakacyjnej przerwie, piłka ręczna wraca na tarnowskie parkiety. Sezon 2014/2015, SPR Tarnów rozpocznie z niezwykle silną drużyna KSSPR Końskie.

Drużyna Michała Przybylskiego w poprzednim sezonie zajęła 2 miejsce w ligowej tabeli. Jest to drużyna w której szeregach występują doświadczenizawodnicy oraz niezwykle utalentowana młodzież. Ta mieszanka ewidentnie nie „leży” tarnowskim szczypiornistom, którzy od lat nie mogą znaleźć sposobu na konecczan.

Podopieczni Ryszarda Skutnika są bardzo dobrze przygotowani do sezonu. Nowi zawodnicy doskonale wkomponowali się w tarnowską filozofię gry, dzięki czemu drużyna czuje się bardzo pewnie, przed startem rozgrywek. W najbliższą sobotę SPR Tarnów pragnie zakończyć złą passę spotkań z „Koniami” i dobrze rozpocząć sezon.

Zapraszamy wszystkich sympatyków piłki ręcznej. Mecz rozpocznie się w sobotę o godzinie 18:00 w hali widowiskowo-sportowej „Jaskółka” w Mościcach. Wstęp: 5 zł (szkolne grupy zorganizowane za darmo)

Również zapraszamy na transmisję na żywo, która odbędzie się na http://www.youtube.com/watch?v=MJrmOV4Goas